lørdag den 20. marts 2010

Convention og et par kort.

I lørdags var jeg som så mange andre scrappelystne piger, til convention i lillebæltshallen. Sikke en dejlig dag, masser af inspiration og gode ideer. Glæder mig allerede til næste gang. Jeg fik intet lavet til convention. Jeg fik købt lidt, desværre er det sat på plads, indenjeg fik taget et billede. Men jeg købte stempler, opbevaringdimser, et par bøger og sidst men ikke mindst så købte jeg en crop a dile. Jeg har overvejet det i et stykke tid, og nu er den så købt. Jeg har også taget den i brug. Jeg kan bare ikke vise kortet endnu, for ham der skal have det, han holder også øje med siden her, så det må vente.
I aften fik jeg lige lyst til at lavet et stempelkort, det er ikke så tit jeg farvelægger stempler. Jeg synes det er rigtig flot når det er gjort, det er bare ikke altid jeg synes jeg har tålmodigheden, men i aften synes jeg det var ret hyggeligt. Jeg er også godt tilfreds med resultatet.
Vi er inviteret til pigefødselsdag, og jeg har fået lavet et tak for indbydelsen, det er også sendt afsted, og modtageren blev rigtig glad for det.

1 kommentar:

Heidi sagde ...

Hvor er det et par skønne kort du har lavet ;o)

Rigtig god weekend