onsdag den 13. juli 2011

På en regnvejrs dag...

.... har jeg fået lavet en masse praktiske ting.
Jeg har blandt andet været på politistationen i Billund idag. Jeg skulle have en straffeattest. Jeg er nemlig begyndt at arbejde ti timer om ugen. Nøjj hvor er jeg bare glad for det. Jeg er brugt når jeg kommer hjem, men det gør intet, bare det at komme ud og se nogle andre mennesker. Jeg er afsted en gang om ugen, og det er altid en mandag eller en onsdag jeg arbejder. Det er et lille job som personlig hjælper jeg har fundet mig, og hende som jeg arbejder hos er bare så sød. Så jeg er sikker på at jeg har været rigtig heldig, og jeg tror på at jeg skal være der rigtig længe :)
Jeg havde også planer om at jeg skulle scrappe en hel masse, men intet ville som jeg ville. Det var lige meget hvad jeg fandt frem, så var det som om det slet ikke passede sammen alligevel.
Så det er kun blevet til det her ene kort. Men imorgen er der atter en dag, så kan det være det bliver til lidt mere, fra min side.
Tak fordi du kiggede forbi.

2 kommentarer:

Annette / aka sagde ...

Det kan godt være, det kun blev til et enkelt kort - men det er til gengæld rigtig sødt. Den er flot, den blomst du har brugt.
Og tillykke med jobbet. Det lyder som noget du er rigtig glad for, og så kan man jo klare meget.
Jeg har også siddet med flere papirer i dag, men ikke noget passer sammen, og hovedet er tom for ideer.
Og så her lige før midnat kører det, og ideerne vælter frem. Nu er jeg bare for træt...det er rigtig upraktisk.
Vi håber på en bedre dag i morgen...ikke.

Karina Beck sagde ...

Rigtig flot kort. Flot blomst.
Tillykke med dit nye arbejde.