onsdag den 23. november 2011

Posten kom med mine....

...Blomster fra wildorchid, uha som jeg glæder mig til at komme igang med at lege.
Jeg ved bare desværre ikke hvornår det kommer til at ske. Jeg er syg, og har en virus. Jeg hoster og jeg sprutter og hvæser, i dag har jeg faktisk ingen stemme.
I går troede jeg at jeg var så god, at jeg kunne køre ud og handle. Vi manglede både det ene og det andet. Men det skulle jeg da aldrig have gjort. Jeg startede med at vælte tre glas marmelade på gulvet. Da jeg kom ned til mælkekøleren, ja så faldt jeg selvfølgelig. Jeg aner ikke hvordan det gik til. Men jeg fik da heldigvis handlet det mest nødvendige ind.
Her er et billede af mine skønne blomster, uhhh jeg elsker de blomster..

5 kommentarer:

Jean sagde ...

Åhhh nej dog noget skidt:(
Det da noget værre noget.. Håber at du hurtig er ovenpå igen og så må du vist hellere blive hjemme og passe på dig selv og få andre til at handle for dig til du frisk nok igen...

Hvor er det bare nogle lækre blomster.. Bestiller også selv mine blomster derfra.. de så smukke....!!

morkaren sagde ...

Ja, men Mona dog, man må kende sine begræsning, når du er syg må du blive hjemme og overlade til andre i famillien at købe ind, rigtig god bedring.
det er nogle skønne blomster man får fra vild orkide, har selv handlet der, glæd dig til at blive så rask så du kan komme igang med at bruge dem. v.h. morkaren.

Unknown sagde ...

Øv hvor er du da uheldig, og det er noget bøvl (på godt jysk) med sådan er virus. God bedring herfra

Dorthe sagde ...

iiih altså dit gamle skrog ! Ka du så se at blive frisk igen! Der er jo scrap i aften ;)
God bedring ihvertfald - din mor sagde osse at du var syg.
LÆKRE blomster du har fået hjem der - det var sørme godt du fik gang i at bruge dem. Jeg skal selv på posthuset og hente en pakke om lidt - jaaahhh!!

Annette / aka sagde ...

Altså, hvis det ikke var så synd for dig, så ville jeg skrubgrine af den beskrivelse.
Du er da i hvert tilfælde blevet lagt mærke til i den butik....
Du må se at komme til hægterne så du kan komme i gang med alle de lækre blomster. Jeg har lige selv fået en portion - og det er såååååå dejligt. Så kan man rigtig rutte med de smukke - rimeligt billige - blomster.
God bedring.