lørdag den 8. september 2012

Et lo.

De sidste par dage har jeg prøvet at lave et lo.
Jeg ved ikke rigtig om der mon mangler lidt pynt. Jeg har ladet det ligge fremme, så må jeg se hvad jeg bestemmer mig for..
Det kom til at se sådan her ud:

2 kommentarer:

Olivia sagde ...

Hej Mona.
Nu er jeg jo selv tilhænger af konstruktiv kritik, så det håber jeg også du er :-) Jeg er enig med dig i at du måske skulle komme noget mere pynt på siden. Du kunne jo evt lade borderpunchen gå hele vejen op og ned i hver side. Sæt nogle blomster på omkring billedet, som passer til røde kant ved billedet eller det blå i huen. Til sidst kunne du prøve med en større overskrift og i en farve, som er lidt mørkere. Kan du bruge det til noget? Jeg tror generelt, vi er lidt forskrækkede, når vi kaster os ud i et LO for første gang og har ikke mod på at sætte for mange ting på eller gøre for meget ved det. Skidt pyt!! Vær modig og tro på det...du er på helt rette vej!! Jeg glæder mig til at se hvad du laver fremover.

Anonym sagde ...

Hej Mona

Jeg syntes også der mangler noget. Du er ellers så god til at hjælpe mig og jeg syntes , du skel lave en tekst, der beskriver begivenheden og så nogle blomster , der passer til billedet.

Knus Bente