torsdag den 28. februar 2013

Legedag :)

I går havde jeg aftalt med Pips, at vi skulle lege sammen. Jeg skulle komme kl 8, og jeg havde købt rundstykker og varm leverpostej :)
Vi havde en rigtig hyggelig dag, som fik en ret hurtig afslutning. Jeg havde sat mobiltelefonen på lydløs, og havde ikke opdaget at Mette (min datter) havde prøvet at få fat på mig. Hun havde fået tidligere fri fra skole, og havde ikke en nøgle med. Hun havde prøvet at ringe til mig 9 gange!! På et tidspunkt opdagede jeg, at jeg havde mistede opkald. Skyndte mig at ringe til hende. Jeg pakkede hurtigt mine ting sammen, og kørte hjem til en kold og trist Mette. Hvis nogen vil vide hvor koldt og trist det er at sidde i vores skur, og vente i to timer, så har hun svaret. Hørte jeg nogen sige ravnemor?
Jeg fik startet på nogle indbydelser, som I får at se når de er færdige. Jeg fik startet på det her kort, jeg har lavet det færdigt i dag. Til Kortet er der brugt papir fra My Mind's Eye, et cling stempel fra Papermania, blomster fra WOC, bladene er en punch.
Tak for besøget.

6 kommentarer:

Birgitte Høgh Steen sagde ...

god måde at bruge det stempel på, det vil jeg også prøve. Go aften

Dorthe sagde ...

Dit kort blev superfint! - Du lavede da et kort mere din snyder *G*
Ja ja ... men hun kunne jo også have en nøgle i sin taske ... *G*

ingejc sagde ...

Lækkert kort

Olivia sagde ...

Sikke en dejlig ting med en lege-date....dog med en lidt træls slutning for jer alle 3. Så er det bare at komme en tur til låsesmeden ;-) Lækkert kort

Krebsen sagde ...

Rigtig sødt kort.
Ja sådan kan det gå når man ikke husker nøglen.
Forsat god weekend.

Hanne sagde ...

Hvor det et fint kort....ønsker hun sig mon en nøgle?